Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Pán hor III

Pán hor III

Hana Marie Körnerová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: MOBA
Vydáno: 2024
Série: Pán hor díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 432

Sebastian de Braie odjíždí do Itálie, aby našel unesenou schovanku Olivii. Přestože ji nikdy neměl rád, hodlá se postarat o její budoucnost. Odmítá ji však přivézt zpět do Francie, kde na ni netrpělivě čeká jeho nejstarší syn Christian.
Sebastiana navíc v Itálii dožene minulost, s níž se nedokáže vyrovnat. Unáhleným rozhodnutím o Oliviině budoucnosti vnese do rodiny rozkol. Ztrácí důvěru své manželky Sylvie i sestry Josefíny, oba starší synové se s ním rozcházejí ve zlém. Christian dokonce opouští studia, rozhodnutý najít svou dětskou lásku za každou cenu. Jeho cesta do Itálie však situaci ještě víc zkomplikuje. V souboji smrtelně zraní soupeře a je nucen uzavřít formální sňatek ze cti. Tehdy potkává svou osudovou lásku, která je však pro něj nedostupná. Když v jeho domě dojde k podezřelému úmrtí, obrátí se veřejné mínění proti němu. Vyšetřování končí soudem a Christianův život se ocitá v nebezpečí. V těžké situaci se rodina opět semkne a podá mu pomocnou ruku.
Suché a horké léto roku 1836 způsobí na francouzském jihu sérii ničivých požárů. Jeden z nich osudově zasáhne i rodinu de Braie…

více

Série Pán hor

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma