Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Skandar a soutěže Chaosu

Skandar a soutěže Chaosu

A. F. Steadmanová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2024
Série: Kroniky chaosu díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 408

Ve třetím díle napínavé série čeká Skandara zatím nejobtížnější zkouška.

Pokud chtějí Skandar a jeho kamarádi přežít třetí ročník výcviku, musejí uspět v několika hrůzostrašných soutěžích, pořádaných v jednotlivých živelních oblastech ostrova. Přátelství, spojenectví i pouta mezi jezdci a jednorožci se budou napínat k prasknutí — a obstojí jen ta nejpevnější. Skandarova sestra Kenna mezitím konečně dorazila do Hnízda, ale kvůli svému podvrženému poutu a divoké jednorožce se cítí osamělá a odstrkovaná. A když se po strašlivém objevu ocitne budoucnost ostrova v ohrožení, všichni si začnou ukazovat na jednoho člověka…

Zatímco podezření sílí a temné mocnosti se chystají vytáhnout do boje, Skandar se musí rozhodnout, komu zůstane věrný. Jak daleko je ochotný zajít — pro Kennu a pro Hnízdo?

–––

Steadmanová líbivě zašmodrchává jednotlivé nosné motivy a buď čtenáře napíná, nebo vrhá do víru akce. Budete si lámat hlavy při snaze interpretovat nejednoznačná proroctví, prožívat s hrdiny malé radosti, velké starosti, pilně trénovat na turnaj a soupeřit…
— Fantasy Planet o Skandarovi a přízračném jezdci

Série o Skandarovi stále hraje zejména na silnou premisu zabijáckých jednorožců — protože ruku na srdce, kdo by si něco takového nechtěl přečíst? Autorka rozvíjí zábavné čtení plné nejrůznějších motivů, od těch klasických, pro dětskou literaturu typických, až po ty originální.
— Pevnost o Skandarovi a přízračném jezdci

Tato kniha je už od prvních řádků nesmírně napínavá. Předchozí dva díly série jsem si zamilovala a je to stále lepší a lepší. Nenechte se odradit, třetím dílem Skandar potvrzuje svůj status klasické fantasy série a právem si ho zcela zaslouží.
— Waterstones Bookseller 

více

Série Kroniky chaosu

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma