Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Sekáč

Sekáč

Caimh McDonnell


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fobos
Vydáno: 2024
Série: Podivná podoba díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 480

Upíři neexistují. To ví každý. Proto je značně nemilé, když se různě po Manchesteru najednou začnou objevovat…

Nikdo z toho nemá radost. Ani Zakladatelé, tajná organizace, kterou měli upíři coby alegorie původně reprezentovat, ani Kmen, lidé obdaření magickými schopnostmi, kteří si chtějí jen nerušeně žít vlastní život. A už vůbec ne obyvatelé Manchesteru, protože vražedné řádění takové alegorie utržené ze řetězu opravdu není nic příjemného. Někdo musí hodně rychle zasáhnout – a kdo jiný by to měl být než redakce Podivné doby!

Ne že by neměli svých starostí dost. Redaktorka Hana se právě vrátila po rozvodovém řízení a hned se dozvídá, že se kdosi pokouší unést jistého člena jejich týmu. Šéfredaktor Vincent Banecroft by se sice rád s leckým ze své družiny rozloučil, ale nesnese představu, že se ho tu někdo snaží obrat – jde o princip.

Když k tomu připočteme prekérní situaci s nefunkční koupelnou, dluhy z hazardu, zcela nový způsob používání vulgarit a jistého inspektora, získáme další hektický týden v životě novinové redakce, která se zavázala informovat o pravdě, s níž nikdo jiný nechce mít nic společného.

více

Série Podivná podoba

Obálka knihy Sekáč
Sekáč

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma