Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Modlitba pro samorostlé

Modlitba pro samorostlé

Becky Chambers


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2024
Série: Série Mnišstvo a Robot díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 159

Pokračování solarpunkové série Mnišstvo a robot

Po strastiplné pouti divočinou se čajové mnišstvo Echo a robot Hnízdo pustí do putování po obydlené části měsíce Panga. Echo však brzy zjistí, že ani pobyt v divočině a následný návrat do lidské společnosti nemusí naplnit vnitřní prázdnotu, a Hnízdo se začíná přesvědčovat, že odpověď na jeho výzvědnou otázku, co lidstvo doopravdy potřebuje, je zřejmě mnohem složitější, než se zprvu zdálo.

A obstojí vůbec jejich křehké přátelství, vzniklé v samém srdci divoké přírody, i ve společnosti ostatních? Hnízdo i Echo se vypravili na cestu s vidinou jasného cíle, avšak postupně se ukazuje, že pokud setrvají na předem vytyčené trase, možná tam nedojdou.

–––

Třebaže cynici by autorčinu vizi jistě ztrhali jako nereálnou, v záplavě současné žánrové literatury, která pracuje spíše s akcí, napětím a katastrofickými scénáři, Chambersová stále vyčnívá jako jasná hvězda. Nová série právě díky tomu předchozí Poutníky ještě o kus překonává.
— Pevnost

Promyšlená a jemná kniha, která je stejně působivá jako kterékoli akční dílo.
— Library Journal

Na první pohled se zdá být Žalm pro divostrojné jen hřejivou hříčkou. Ale nakonec stejně jako u dalších autorčiných knih pronikne i tento příběh hluboko pod kůži.
— iLiteratura.cz 

více

Série Série Mnišstvo a Robot

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma