Přihlášení Zavřít
Zadejte Vaše mobilní číslo, a poté vyplňte jednorázový kód, který Vám pošleme v SMS.
Tato e-kniha je dostupná ve formátech:
Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.
Vydavatel: Esence
Vydáno: 2025
Jazyk: český
Počet stran: 320
Trpíte alergií na lepek, jeho intolerancí, nebo dokonce celiakií? Nebo se zajímáte o stravovací trendy a pěstujete zdravý životní styl? Bezlepková kuchařka Dagmar Matějkové nabízí jednoduché recepty na vaření bez lepku a je ideální pro každodenní vaření i pečení zdravých jídel. Najdete zde recepty na předkrmy a svačiny, polévky, hlavní jídla s masem i bez, ale také recepty na bezlepkové pečivo, ať už to je chleba, housky, bagety, pizza, nebo různé koláče a dorty. Jednoduché postupy umožňují každému dosáhnout vynikajících výsledků bez zbytečného stresu a dlouhého postávání u sporáku. Přináší tak široký výběr chutných jídel z kvalitních a čerstvých surovin, jež lze snadno připravit bez potřeby vážení – stačí pouze hrnek a lžíce nebo lžička. Kromě receptů kniha přináší i zajímavé informace o domácí přípravě bezlepkových těstovin, chleba i o domácím mletí bezlepkové mouky. Vysvětlí, proč používat jednodruhové bezlepkové mouky, jak si namíchat domácí mix a proč zvážit investici do domácího mlýnku na pseudoobilniny, či na co si dávat pozor při nákupech i návštěvě restaurace.