Přihlášení Zavřít
Zadejte Vaše mobilní číslo, a poté vyplňte jednorázový kód, který Vám pošleme v SMS.
Vydavatel: Československá Fotografie
Další čísla: CSF Kuchařka
Počet stran: 146
Publikováno: 5. 11. 2022
Rancher´s Cookbook je tak trochu jiná kuchařka. Při její přípravě nám nešlo o luxusní výtvarné kreace, u kterých by si čtenář řekl, že „tak krásné to neudělám“. Nepořádáme soutěž estetiky, ale přehlídku jedinečných poctivých chutí a vůní, které budou pro většinu z vás nové a neznámé, neboť jejich původ je především v receptech amerických rančů, francouzské La Provence, ve Skotsku či Rakousku-Uhersku. Ano, tato kuchařka je částečně i návratem ke kořenům kuchyní našich předků, na které moderní doba tak trochu pozapomněla a neustálé zjednodušování udělalo z původních lahůdek jen cosi stravitelného, co žaludek uspokojí, ale jazyk nenadchne. Možná tě to překvapí, ale nabídka receptů v této knize neznamená nerealizovatelnou přehlídku zapomenutých jídel, neboť drtivou většinu ingrediencí máš běžně ve spíži a v lednici, nebo jsou snadno dostupné v obchodech. Stejně tak vybavení tvé kuchyně nebude vyžadovat téměř žádné investice. Hned na začátku si proto ukážeme některé odlišnosti, které je vhodné si do spíže či kuchyně pořídit a pak už vše půjde jak po másle. Přesněji po domácím přepuštěném másle, kterému je teď moderní říkat Ghí. Hm. Asi se to tak lépe prodává...