Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka e-magazínu FotoVideo 7/2024

FotoVideo 7/2024

Vydavatel: Atemi
Další čísla: FotoVideo
Počet stran: 1
Publikováno: 27. 6. 2024

Červencové FotoVideo

Plná náruč rozhovorů a zajímavostí, které jinde nenajdete

Takže téma tohoto vydání je naprosto jasné. Plníme vaše přání a požadavky s otevřenou a plnou náručí novinek a informací. Otevíráte první prázdninové vydání časopisu FotoVideo, které sice tentokrát nebude ani tak moc o focení aktů či podobných krás (i když víme, že letních workshopů focení aktu se letos koná opravdu požehnaně), ale letní rady či pomůcky v něm určitě najdete – dokonce i pro fotografické potápění!

Myslíme si navíc, že se máte na co těšit, a to hned v úvodu. Vedle naprosto neopakovatelného Miloše Vendleka, kterého nádherně popsal Petr Šálek si určitě prohlédněte snímky a neuvěřitelnou zpověď Lenky Ulrichové, kterou nám přinesl a vytvořil Adolf Zika. Jméno fotografky a bývalé modelky Lenky Ulrichové, není české fotografické scéně příliš známé, otázkou je, zda vůbec. Důvod je prostý, Lenka je sice rodilá i vystudovaná Češka, ale jako fotografka se „narodila“ už v Americe. A nevybrala si nejsnadnější místo. Právě drsný Hollywood je dnes její domovinou a zároveň místem, kde každý den poměřuje svou psychickou odolnost, kreativitu a výtvarné nadání s těmi nejlepšími v oboru módy a reklamy. Jak to jednoduše nazval náš redakční kolega – Je to pecka!

Jo, a těch pořádných pecek máme pro vás v tomto vydání víc! Následují rozhovory s obrovsky vtipným a znalým Pavlem Šerým, dokonalou Nikolou Elefant, fotografická poezie Jany Zeithammerové, překrásný černobílý svět Moniky Sandrové či ledové sevření Aurelie Gonin.

Tím samozřejmě s výčtem toho, co vám červencové vydání přináší nekončíme. Aktivně se věnujeme daleko většímu počtu mobilních foto a video zařízení, ať už se jedná o nové špičkové smartphony, jejich příslušenství či 360stupňovou mini kamerku a další praktické rady.

Je toho v tomto vydání hodně, hodně moc, a to jsme ještě museli některé opravdu zajímavé články a rozhovory posunout do vydání dalšího, srpnového, které bude také už za zvýšenou prodejní cenu. Ano, náš ediční plán je přeplněný, děláme to, co chcete a žádáte a snažíme se každé vydání co nejvíce nahustit, abychom těch vašich přání splnili co nejvíc. To samozřejmě i něco navíc stojí, a tak i když jsme se drželi se starou cenou (oproti ostatním časopisům…) hodně dlouho, nic není napořád. Tak doufáme, že vás těch přidaných třicet korun měsíčně, tedy jen jedna koruna denně, nebude tolik bolet a investujete jí do nás. Určitě se vám to vyplatí a těm, kteří chtějí ještě ušetřit poradíme určitě naše předplatné. To vás vyjde mnohem levněji. Velké díky za vaši věrnost a důvěru a přejeme krásné fotografické léto!

--------------------------------------------------------------------

24. ročník soutěže Fotograf roku nabízí další téma pro vaši kreativitu:

Soutěžní téma: KVĚTINY je tu pro vás!

Ať luční, šlechtěné záhonové, či domácí v květníku, jsou pro nás květiny významné. V přírodě skýtají potravu a úkryt pro hmyz i drobnější zvířata. V parcích, zahradách a doma působí relaxačně esteticky. Stejně jako živočišná říše jsou květiny nekonečně rozmanité a jejich fotografie neméně. Nahrajte své fotografie na téma KVĚTINY na soutěžní server Fotografa roku nejpozději do 31. července 2024

----------------------------------------------------------------------------------------

Vyberte si z obsahu červencového vydání časopisu FotoVideo:

6 MISTROVSKÁ OSMIČKA: MILOŠ VENDLEK – Fotografie života a život s fotografií

14 FOTOESEJ: KEVIN V. TON – Pěsti ve tmě – Vilda Jakš

16 ROZHOVOR: LENKA ULRICHOVÁ – Česká stopa v Hollywoodu

30 ROZHOVOR: PAVEL ŠERÝ – Krátké setkání s putujícím misionářem

36 ROZHOVOR: MONIKA SANDROVÁ – Černobílá zachycení emocí

42 ROZHOVOR: NIKOLA ELEFANT – O focení a lektorování a krásném období

52 GITZO INSPIRUJE: AURELIE GONIN – Příběhy uvnitř ledovce

78 TECHNIKA: FUJIFILM PŘEDSTAVIL – Malé shrnutí velkých novinek

----------------------------------------------------------------------------------

Zkuste si předplatné časopisu FotoVideo na jeden rok:

Dostanete k vašemu předplatnému také novou paměťovou kartu? Znáte vůbec širokou nabídku dárků k ročnímu tištěnému předplatnému časopisu FotoVideo? – Roční licence Zoner, krásné knihy plné fotografického vzrušení a poukazy, to jsou výborné dárky, které obdržíte po zaplacení předplatného. Vyberte si! Pro každého máme něco!

Hledejte na našem webu: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Doporučujeme! Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 50 % jeho normální, prodejní ceny. To už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte. 

více

Jak číst e-magazíny nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma