Pozadí stránky
Pozadí stránky

Albion Online zve evropské hráče na dobrodružství
30. 4. 2024 12:13 | Michal Burian

Albion Online zve evropské hráče na dobrodružství

Sandboxová masivně multiplayerová hra na hrdiny Albion Online, která byla spuštěna v roce 2017, je konečně příjemnější pro hráče z Evropy. Vývojáři totiž po dlouhých průtazích zprovoznili evropský server. Díky němu je připojení rychlejší, hraní plynulejší a časy spuštění jednotlivých událostí pro Evropany vhodnější.

Albion Online vás zve do otevřeného světa plného různorodých oblastí, od divoké přírody po města a vesnice. Máte volnost v tom, kam půjdete, co budete dělat a na co se budete specializovat. Rovněž můžete obchodovat, bojovat, budovat a tvořit aliance s ostatními hráči.

Abyste uspěli, musíte těžit suroviny, zpracovávat je a prodávat na trzích. Ekonomika hry je plně ovládaná hráči, což znamená, že ceny zboží a služeb se mohou měnit podle nabídky a poptávky. Hlavní částí hry je ale boj proti jiným hráčů ve speciálních zónách, které jsou velice nebezpečné.

Albion Online je zdarma ke stažení a zahrát si ho můžete na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy iOS a Android, stejně tak na Windows, macOS a Linux.