Pozadí stránky
Pozadí stránky

Kmotr, Carter a Sapkowski Sleva 30 % na vybrané audioknihy v O2 Knihovně!
18. 6. 2024 12:47 | Patricie Kolohnátková

Kmotr, Carter a Sapkowski Sleva 30 % na vybrané audioknihy v O2 Knihovně!

Hledáte napínavý thriller, strhující historický příběh, nebo klasiku detektivního žánru? V O2 Knihovně si teď můžete stáhnout vybrané audioknihy se slevou 30 %! Nabídka zahrnuje legendární Kmotra od Maria Puza v podání Oldřicha Kaisera či mrazivé thrillery Genesis od Chrise Cartera a Zrcadlového muže Larse Keplera. Narrenturm je parádní historická fantasy Andrzeje Sapkowského a zklamat neumí klasika Agathy Christie Nástrahy zubního křesla s Herculem Poirotem. Sleva platí do konce června, tak neváhejte a zaposlouchejte se do světa literatury!

KMOTR

Mario Puzo

Žánr: Světová literatura, román

Interpret: Oldřich Kaiser

Naprostá a neotřesitelná legenda, to je Kmotr. Než Mario Puzo mafiánský román napsal, pracoval jako obsluha výhybky na železnici. S tím byl ale po vydání konec - Kmotr z něj nejen udělal boháče, ale stal se také nejrychleji prodávanou knihou historie. Možná jste nevěděli, že se úvodní scéna Kmotra točila víc než 750x. Poctivá práce ale přinesla celkem tři Oscary. Kmotr v podání Oldřicha Kaisera se ale také stal absolutním vítězem v soutěži Audiokniha roku. A pokud jste ho zatím neslyšeli, je sleva 30 % skvělou příležitostí s tím něco udělat.

Hodnocení na Databázi knih: 95 %

Kmotr, Carter a Sapkowski Sleva 30 % na vybrané audioknihy v O2 Knihovně!

GENESIS

Chris Carter

Žánr: Světová literatura, thriller

Interpret: Jakub Saic

Detektiv Robert Hunter čelí své nejhorší noční můře: je povolán k brutální vraždě s děsivou básní ukrytou uvnitř oběti. Další oběť naznačuje sériového vraha a Hunter se ocitá v závodě s časem, aby ho zastavil. Forenzních stop se mu nedostává, zato je skutečně odhodlaný zvrhlého pachatele, který si libuje v utrpení, zastavit. Genesis, to je mrazivý thriller Chrise Cartera, který si užijete i díky výbornému vypravěčskému umu Jakuba Saice.

Hodnocení na Databázi knih: 95 %

Kmotr, Carter a Sapkowski Sleva 30 % na vybrané audioknihy v O2 Knihovně!

ZRCADLOVÝ  MUŽ

Lars Kepler

Žánr: Světová literatura, thriller

Interpret: Pavel Rímský

Osmý díl série s detektivem Joonou Linnou startuje zmizením mladé dívky. O pět let později je nalezena zavražděná a Joona se ujímá případu. Svědka zmizení se mu podaří najít, problém ale je, že si na nic nepamatuje. Detektiv tak volá na pomoc hypnotizéra. Mezitím jsou další ženy uneseny a vězněny v hrůzných podmínkách. A když jsou chyceny na útěku, jistotou je naprosto zvrácená smrt. Lars Kepler opět stvořil napínavý thriller a vy si ho vychutnejte se slevou 30 % v podání prověřeného Pavla Rímského.

Hodnocení na Databázi knih: 89 %

Kmotr, Carter a Sapkowski Sleva 30 % na vybrané audioknihy v O2 Knihovně!

NARRENTURM

Andrzej Sapkowski

Žánr: Světová literatura, historický fantasy román

Interpret: Ernesto Čekan

Hledáte strhující příběh plný historie, magie a napětí? Pak je pro vás Narrenturm, první díl Husitské trilogie Andrzeje Sapkowského, to pravé. Příběh se odehrává v roce 1425 a hlavní postavou tu překvapivě není Garalt, nýbrž mladý medik a čaroděj-amatér Reinmar z Bělavy. Jeho dobrodružství začíná v náručí krásné Adély von Sterza a brzy se ocitá vpleten do sítě intrik, špionáže a magických tajemství. Narrenturm je proslulý svou hravostí, překvapivými zvraty, historickou věrností a sžíravým humorem. a mnozí ho považují za to nejlepší, co Sapkowski kdy napsal. Audioknihu načetl Ernesto Čekan.

Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Kmotr, Carter a Sapkowski Sleva 30 % na vybrané audioknihy v O2 Knihovně!

NÁSTRAHY ZUBAŘSKÉHO KŘESLA

Agatha Christie

Žánr: Světová literatura, krimi

Interpret: Lukáš Hlavica

K zubaři nechodí rád ani sám velký Hercule Poirot, poslední návštěva však proběhne lépe, než očekával. Už odpoledne mu ale volá inspektor Japp a žádá ho o pomoc se zdánlivou sebevraždou, která se stala právě v ordinaci jeho zubaře Morleyho. Rozplést tuto spletitou záhadu nebude snadné. Vrah je chytrý a lstivý a stopy jen matou. Dokážete se vžít do role detektiva a odhalit pachatele dříve než Poirot? Ponořte se spolu s Lukášem Hlavicou do atmosféry meziválečné Anglie a zažijte napínavé pátrání po stopách, které vás dovedou k šokujícímu rozuzlení.

Hodnocení na Databázi knih: 86 %

Ve slevě pro vás ale máme mnohem víc titulů - třeba Vlastimila Vondrušku, Daniela Grise, Samuela Björka nebo klasiku v podobě Klubu sebevrahů. R. L. Stevensona.

Tip!

Darujte e-knihu s O2 Knihovnou

Víte, že na O2 Knihovně můžete e-knihy, audioknihy i magazíny také darovat? U každého titulu stačí kliknout na tlačítko Koupit jako dárek, v dalším kroku přidat osobní vzkaz a poté zvolit, jestli se má dárek odeslat hned, anebo třeba až na Štědrý den. Anebo kdykoliv v následujících třech měsících. My poté ve vámi zvolený čas odešleme obdarovanému informační SMS a dárek mu připíšeme do jeho O2 Knihovny.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.