Přihlášení Zavřít
Zadejte Vaše mobilní číslo, a poté vyplňte jednorázový kód, který Vám pošleme v SMS.
Vydavatel: CZECH NEWS CENTER a. s.
Další čísla: Knihy - Blesk
Publikováno: 7. 3. 2023
Edice Blesk Extra Česká kuchařka pokračuje! Tentokrát se zaměří na krajové speciality. Letos ve čtyřech dílech projdeme všechny regiony České republiky a »ochutnáme« místní speciality. V prvním zamíříme do Karlovarského, Plzeňského a Jihočeského kraje. Najdete tu tedy lidové pokrmy z Chodska, části Krušných hor, Šumavy a Pošumaví, dále na pochoutky, jež se podávaly lázeňským hostům v Karlových Varech, Mariánských či Františkových Lázních, knížeti Metternichovi na zámku Kynžvart nebo šlechtě z rodu Rožmberků. Celkem 120 receptů doprovází fotografie, ke každému kraji se navíc dozvíte pár gastronomických zajímavostí. Vydejte se na kulinářské toulky po Česku, Moravě i Slezsku s námi