Pozadí stránky
Pozadí stránky

Skok víry. Assassin's Creed Mirage vyjde pro iPhony a iPady
8. 5. 2024 18:21 | Michal Burian

Skok víry. Assassin's Creed Mirage vyjde pro iPhony a iPady

Po skvělých hrách Resident Evil Village, Resident Evil 4 Remake a Death Stranding se na výkonné iPhony a iPady dostane další herní pecka. Společnost Ubisoft potvrdila vývoj speciální verze akčního dobrodružství Assassin's Creed Mirage.

Assassin's Creed Mirage je akční adventura s prvky RPG (hra na hrdiny), která se zaměřuje na příběh. Zavede vás do Bagdádu v roce 861. Město je na vrcholu zlatého věku Islámu a vy se vžijete do Basima, mladého pouličního zloděje, který se brzy přidá k Bratrstvu asasínů – stále známému jako Neviditelní – a plní různé mise, z nichž většina zahrnuje zabíjení důležitých osob.

S Assassin's Creed Mirage, hra vyšla 5. října 2023 na počítače a konzole, se vývojáři z Ubisoftu vrátili ke kořenům série. Zaměřili se na tichý postup, nenápadné zabíjení a menší mapu. To se setkalo s pozitivními ohlasy.

Pokud máte o příběh Basima na přenosných zařízeních zájem, tak Assassin's Creed Mirage bude dostupný od 6. června tohoto roku. Na App Store bude ke stažení bezplatná ukázka trvající 90 minut. Odemknutí celé hry bude za přibližně 1300 Kč. Hrát bude možné pouze na iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max a všechny iPady s čipem M1 a novějším.