Pozadí stránky
Pozadí stránky

Disney Speedstorm nastartuje motory na mobilech a tabletech
13. 6. 2024 18:30 | Michal Burian

Disney Speedstorm nastartuje motory na mobilech a tabletech

Příznivci motokárových závodů a pestrých světů od Disney a Pixaru zbystřete. Na chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS se konečně blíží hra Disney Speedstorm. Nabídne bláznivé boje o vítězství, během kterých jsou povoleny všechny triky, včetně těch špinavých. Jízdní model je arkádový a abyste uspěli, musíte se naučit efektivně driftovat v zatáčkách, šikovně využívat nitra a dobře využit speciálních schopností jednotlivých závodníků.

Těšit se můžete na celou řadu hrdinů ze světů Disney a Pixaru. Jmenovitě kapitán Jack Sparrow, Mulan, Mickey Mouse, Sulley, Zvíře, Balu a mnoho, mnoho dalších. S vybraným závodníkem se pustíte do sólo závodů, stejně tak můžete vyzvat své přátele v lokálních a online režimech pro více hráčů. Závodit budete na mnoha zajímavých místech, od doků Krakenova přístavu z Pirátů z Karibiku až po divočinu z Knihy džunglí nebo místnost strachu z filmu Příšerky, s.r.o.

Na Android a iOS se Disney Speedstorm dostane 11. července letošního roku. Také stojí za připomenutí, že už dnes v PC a konzolových verzích hry propukne osmá sezóna. Tak pokud hrajete také na těchto platformách, můžete už nyní nastartovat motory.