Pozadí stránky
Pozadí stránky

V červnu vyjde pokračování Cozy Grove
28. 5. 2024 16:39 | Michal Burian

V červnu vyjde pokračování Cozy Grove

Pokud máte rádi Animal Crossing od Nintenda, tak určitě znáte Cozy Grove z roku 2021. Pro všechny fanoušky této hry máme dobrou zprávu. Už koncem června vyjde na iOS a Android pokračování. Jmenuje se Cozy Grove: Camp Spirit.

V Cozy Grove: Camp Spirit vás čeká riskantní úkol. Musíte pomoci strašidelným medvědům vylepšit jejich strašidelný ostrov. Jenom tak dojdou duchové medvídků míru.

„Zůstali jste sami na záhadném (a přesto rozkošně roztomilém) ostrově. Prozkoumejte jedinečný ostrov, setkávejte se s roztomilými duchy medvídků, kteří potřebují vaši pomoc, aby si vzpomněli na svou minulost a došli míru. Přizpůsobte si nádherné, životem bující tábořiště – vyrábějte, zdobte a stavte nábytek, abyste na tento roztomilý ostrov vrátili život a barvy – a snad se znovu setkáte se svým ztraceným skautským oddílem, zatímco budete postupně opravovat svůj autobus,“ uvádí popisek.

Ať už jste v komunitě Cozy Grove nováčkem, nebo jste jejím oddaným fanouškem, toto odpočinkové pokračování oblíbené life-sim adventury nabízí něco pro každého. Titul má být roztomilejší a přívětivější než kdy předtím a představuje nové svérázné postavičky, nové zvířecí společníky, nové prostředí a přidané herní prvky. Ty nabízejí nekonečné možnosti, jak si odpočinout na konci náročného dne. Ponořte se tedy do jedinečného, relaxačního akvarelového výtvarného stylu plného úžasných detailů a aktivit k prozkoumání. Zavítejte denně do hry, kde se můžete věnovat výrobě, výzdobě, rybaření a vaření, nebo se pusťte do nových úkolů, které vás zaměstnají. Buďte laskaví a splňte si své tábornické sny – přizpůsobte si roztomilý, strašidelný ostrov, který jste si vždycky přáli.

Vývojáři hru popisují jako „srdceryvné dobrodružství“. Cozy Grove: Camp Spirit bude na Google Play a App Store dostupné od 25. června, a to v rámci předplatného Netflix.

V červnu vyjde pokračování Cozy Grove