Pozadí stránky
Pozadí stránky

Do fotbalové hry eFootball dorazilo Euro
19. 6. 2024 6:58 | Michal Burian

Do fotbalové hry eFootball dorazilo Euro

S příchodem Eura přichystali ve společnosti Konami sedmou sezónu své bezplatné fotbalové hry eFootball, která je dostupná jak na chytrých telefonech a tabletech, tak na počítačích a konzolích. Nová aktualizace je určena pro fotbalové fanoušky, kteří chtějí prožít slávu evropského šampionátu, aniž by opustili pohodlí svého gauče nebo křesla.

Sedmá sezóna se jmenuje King of the Continent a hlavní novinkou jsou dva turnaje evropského a amerického poháru, abyste mohli prožít sny o mezinárodní slávě, a to buď s vlastním klubem, který si vytvoříte, nebo s již existujícím. V aktualizaci přicházejí také nové balíčky národních týmů. Konkrétně pro Argentinu, Francii, Portugalsko, Anglii, Brazílii a Turecko.

eFootball od Konami je fotbalová hra, kterou si můžete zdarma stáhnout. Hra je pravidelně aktualizována o nový sezónní obsah, herní režimy a další vylepšení. Hra také podporuje hraní mezi různými platformami, což umožňuje hráčům soupeřit bez ohledu na to, na jaké konzoli nebo zařízení hrají.

Na co eFootball hodně trpí, tak je nedostatek licencí ve srovnání s hlavní konkurencí EA Sports FC (dříve FIFA) od Electronic Arts. I tak eFootball nabízí několik licencovaných týmů, lig a hráčů.