Pozadí stránky
Pozadí stránky

Čtyřlístek, Dášeňka i malý poseroutka. 5 audioknih pro malé i větší děti se slevou 30 %
9. 7. 2024 13:11 | Patricie Kolohnátková

Čtyřlístek, Dášeňka i malý poseroutka. 5 audioknih pro malé i větší děti se slevou 30 %

Prázdniny jsou v plném proudu a s nimi i čas na výlety a dovolené. Ať už se ale vydáte na nedaleký hrad vlakem nebo autem k moři, stále se opakující otázka „A kdy už tam budeme?” je jistě noční můrou každého rodiče. Abyste své potomky zabavili, přichystali jsme pro vás kolekci audioknih pro malé i větší, které si nyní v O2 Knihovně můžete stáhnout se slevou 30 %. Na výběr jsou osvědčené pecky jako večerníčky s Jiřinou Bohdalovou, dobrodružství Čtyřlístku anebo nestárnoucí klasika v podobě Čapkovy Dášeňky. Spolu s většími dětmi si užijete Deník malého poseroutky a mozkové závity potrápíte díky Dětským detektivkám s hádankou. A my přejeme, ať cesta na prázdniny co nejrychleji utíká.

VEČERNÍČKY S JIŘINOU BOHDALOVOU

Václav Čtvrtek

Interpret: Jiřina Bohdalová

Večerníčky představují dětskou tradici už desítky let a je to právě Jiřina Bohdalová, která je bez diskuzí jejich synonymem. Kolekci těch nejlepších nachystal Supraphon a nechybí v ní pohádky třeba o Křemílkovi a Vochomůrkovi, Malé čarodějnici, Rákosníčkovi, ale ani Pohádky z pařezové chaloupky či Pohádky ovčí babičky. Díky tomu vám Večerníčky s Jiřinou Bohdalovou mohou jak skvěle zkrátit cestu na prázdniny, tak i třeba pomoct nejmenším s usínáním v neznámém prostředí.

Čtyřlístek, Dášeňka i malý poseroutka. 5 audioknih pro malé i větší děti se slevou 30 %

DÁŠENKA ČILI ŽIVOT ŠTĚNĚTE

Karel Čapek

Interpret: Petr Štěpánek

Dášeňka čili život štěněte není jen roztomilý příběh o štěněti, ale nadčasová klasika od Karla Čapka. Hlavní hrdinkou je Dášeňka, fenka drsnosrstého foxteriéra, která se stala inspirací pro humorné i dojemné příběhy z psího světa. A rozhodně nejde jen o pohádku pro děti - Čapek tu zkoumá vztah mezi člověkem a zvířetem, čímž nám dvounohým umožňuje líp porozumět našim psím společníkům. Čapkův laskavý humor a krásný jazyk si získaly srdce čtenářů po celém světě. A vy si vyprávění užijte v podání Petra Štěpánka.

Čtyřlístek, Dášeňka i malý poseroutka. 5 audioknih pro malé i větší děti se slevou 30 %

DENÍK MALÉHO POSEROUTKY

Jeff Kinney

Interpret: Václav Kopta

Hledáte humorný příběh pro celou rodinu? Pak je Deník malého poseroutky od Jeffa Kinneyho tou pravou volbou! Historky ze života puberťáka Grega Heffleyho si můžete užít v audio verzi, kterou skvěle načetl herec Václav Kopta. Ten mistrně ztvárňuje Grega a jeho kamarády, čímž příběhu dodává na humoru a realitě. Audiokniha Deník malého poseroutky je ideální pro poslech na cestách, při společném čase doma nebo kdykoli si chcete užít pořádnou porci zábavy.

Čtyřlístek, Dášeňka i malý poseroutka. 5 audioknih pro malé i větší děti se slevou 30 %

DĚTSKÉ DETEKTIVKY S HÁDANKOU

Jaroslav Major, Alan Piskač

Interpret: Matouš Ruml

Dětské detektivky s hádankou jsou kolekcí deseti originálních českých detektivních příběhů od Jaroslava Majora a Alana Piskače. Hlavními hrdiny jsou sourozenci Petr a Pavla, kteří se díky svému důvtipu a detektivnímu talentu ocitají uprostřed napínavých případů, ať už se jedná o krádež horského kola, odhalení podvodníka nebo vykradače bytů. Dětské detektivky s hádankou, jimiž provádí Matouš Ruml, jsou určené pro děti od deseti let, které si zamilují napínavé příběhy plné záhad a zvratů. Zároveň si procvičí své logické myšlení a potrápí mozkové buňky.

Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Čtyřlístek, Dášeňka i malý poseroutka. 5 audioknih pro malé i větší děti se slevou 30 %

ČTYŘLÍSTEK: NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ

Stanislav Havelka

Interpreti: Ivan Trojan, Miroslav Táborský, Ondřej Brzobohatý, Tereza Bebarová, Bohdan Tůma

Oblíbená čtyřka Fifinka, Bobík, Myšpulín a Pinďa se vrací v audioknize Čtyřlístek: Nová dobrodružství. Ve čtyřech příbězích se animovaní hrdinové vydají na výlet do hor, do lesa i k moři a zažijí spoustu legrace a dobrodružství. Potkají nové kamarády, vyřeší záhadu a setkají se i s trochou kouzel. O skvělou atmosféru se postará hvězdné herecké obsazení v čele s Ivanem Trojanem, Miroslavem Táborským, Ondřejem Brzobohatým, Terezou Bebarovou a Bohdanem Tůmou.

Tip!

Darujte e-knihu s O2 Knihovnou

Víte, že na O2 Knihovně můžete e-knihy, audioknihy i magazíny také darovat? U každého titulu stačí kliknout na tlačítko Koupit jako dárek, v dalším kroku přidat osobní vzkaz a poté zvolit, jestli se má dárek odeslat hned, anebo třeba až na Štědrý den. Anebo kdykoliv v následujících třech měsících. My poté ve vámi zvolený čas odešleme obdarovanému informační SMS a dárek mu připíšeme do jeho O2 Knihovny.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.