Pozadí stránky
Pozadí stránky

Léto ve znamení zajímavých her v Apple Arcade
20. 7. 2024 8:47 | Michal Burian

Léto ve znamení zajímavých her v Apple Arcade

Červen byl pro předplatitele Apple Arcade zajímavý díky hned sedmi novým hrám, včetně Rabbids: Legends of the Multiverse, Return to Monkey Island+, Tomb of the Mask+ a Fabulous - Wedding Disaster+. Teď do služby přicházejí další hry a v srpnu dorazí také několik zajímavých kousků.

Po karetní bitevní hře, příběhové point-and-click adventuře a arkádové akci se tenhle měsíc předplatné rozroste o okouzlující stavitele měst Outlanders 2: Second Nature od Pomelo Games, náročnou akci Punch Kick Duck+ od Shauna Colemana a relaxační titul Zen Koi Pro+ od LandShark Games.

V srpnu se můžete těšit na tři nové hry. První a největší z nich je Vampire Survivors+. Jde o velice těžkou, ale návykovou akci, ve které se musíte snažit co nejdéle přežít. O život bojujete v toxickém, ďáblem prolezlém prostředí. Od soumraku do úsvitu vám budou křížit cestu noční stvůry. Česnek, kříž a kouzelná hůlka jsou sice užitečnými nástroji k poražení nepřátel, ale zodpovědnost nakonec leží v jejich šikovných rukou.

Léto ve znamení zajímavých her v Apple Arcade

Castle Crumble od Orbital Knight je fyzikálně založená logická hra, ve které se vydáte na dobrodružnou cestu napříč různými královstvími a jedinečnými biomy, abyste zničili nepřátelské hrady. Třetí novinkou je potom Temple Run: Legends od Imangi Studios. Tady budete běhat, plavat a skákat, abyste sebrali co nejvíce zlatých kosočtverců a utekli příšeře, jež vás neustále pronásleduje.

V průběhu července se můžete těšit také na aktualizace do oblíbených her pro iPhone, iPad nebo Mac, včetně výroční aktualizace Hello Kitty Island Adventure, nové postavy a herního režimu v Sonic Racing a vzrušujícího nového obsahu pro Tamagotchi Adventure Kingdom, WHAT THE CAR?, SpongeBob: Patty Pursuit, Snake.io a mnoho dalšího.

Apple Arcade nabízí více než 200 her, a to bez reklam a mikrotransakcí. Měsíčně předplatné stojí 199 Kč. Když si koupíte nové zařízení Apple, tak si můžete Apple Arcade užívat tři měsíce zdarma.