Pozadí stránky
Pozadí stránky

Tahové souboje s hrdiny a padouchy Star Wars se z mobilů přestěhovaly na PC
25. 7. 2024 14:48 | Michal Burian

Tahové souboje s hrdiny a padouchy Star Wars se z mobilů přestěhovaly na PC

Je zcela běžné, že úspěšné počítačové a konzolové hry se dostanou na mobily, aby našly nové hráče. Nestává se ale příliš často, aby oblíbená mobilní hra zamířila druhým směrem. Nyní se to stalo v případě Star Wars: Galaxy of Heroes. Společnost Electronic Arts úspěšnou akční hru s tahovými souboji portovala na PC.

Hra Star Wars: Galaxy of Heroes začala svůj život na chytrých telefonech a tabletech už v listopadu 2015. Za tu dobu si získala hráče z celého světa, kteří pravidelně hrají, aby odemkli nové ikonické hrdiny a padouchy světa Star Wars a vyhrávali s nimi nejrůznější bitvy odehrávající se v tazích.

Ve svém týmu můžete mít mnoho známých hrdinů a padouchů. Nechybí Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Rey i poměrně nový Kylo Ren. Každá postava má jedinečné schopnosti a dovednosti. Ty je navíc možné v průběhu hraní vylepšovat a přizpůsobovat vašemu hernímu stylu.

PC verze oproti té na mobilech nabízí vyšší rozlišení, podporuje antialiasing pro přirozenější nasvícení a zdvojnásobuje snímkovou frekvenci na 60 snímků za sekundu. Pokud máte zájem o PC verzi, tak Star Wars: Galaxy of Heroes najdete v PC klientu EA App. Aplikaci bezplatně stáhnete tady.