Pozadí stránky
Pozadí stránky

V Monopoly GO probíhají motokárové závody
20. 6. 2024 11:05 | Michal Burian

V Monopoly GO probíhají motokárové závody

V oblíbené mobilní adaptaci klasické deskové hry Monopoly odstartovala vůbec první týmová multiplayerová akce. Jmenuje se Tycoon Racers a přináší do Monopoly GO motokárové závody. V rámci nich se s přáteli snažíte porazit konkurenci a odemknout různé zajímavé ceny.

Událost Tycoon Racers se v Monopoly GO objevila 12. června letošního roku a je dostupná ve verzích pro Android a iOS. Od toho dne se střed herní desky proměnil v závodní dráhu se sloty, do kterých můžete pitvat své kamarády, aby se připojili k vašemu týmu. Společně pak závodíte proti jiným týmům v tom, kolik jste schopni posbírat vlajek z různých políček po hrací ploše během 24 hodin. Tyto vlajky potom slouží jako palivo pro vaše motokárová vozítka. Čím více budete mít vlajek, tím dál dojedete a tím více odměn si můžete odnést, včetně hlavní ceny za první místo.

Pokud Monopoly GO neznáte, tak ve hře hráči spravují nemovitosti s cílem stát se nejbohatším hráčem a přivést ostatní hráče k bankrotu. Mobilní verze přináší tuto klasickou hratelnost s několika inovativními funkcemi a vylepšeními. Hráči hází virtuální kostky, pohybují se po hracím plánu, kupují nemovitosti, staví domy a hotely a vybírají nájemné od ostatních hráčů. Oproti tradiční deskové hře nabízí Monopoly GO kratší a svižnější herní sezení, které jsou ideální pro mobilní hraní na cestách. To podporuje rovněž jednoduché ovládání navržené pro dotykové obrazovky.