Pozadí stránky
Pozadí stránky

Nechte se vtáhnout do hry Hyper Light Drifter
24. 6. 2024 9:28 | Michal Burian

Nechte se vtáhnout do hry Hyper Light Drifter

Povedená akční hra na hrdiny Hyper Light Drifter, která vznikla v malém nezávislém studiu Heart Machine, chytá druhý dech díky vydání na Android. Na dotyková zařízení s tímto operačním systémem se hra dostává ve verzi Special Edition. To je rozšířená a vylepšená verze originálu, který pro PC, Linux a OS X vyšel už v březnu 2016. Později následovaly verze pro PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. V červenci 2019 potom také iOS.

Hyper Light Drifter je dobrodružná hra s prvky RPG. Je inspirovaná klasickými 8bitovými a 16bitovými tituly, kombinuje rychlou a precizní bojovou mechaniku s průzkumem a atmosférickým příběhem. Čeká vás průzkum rozsáhlého, ručně vytvořeného prostředí, boj proti různým nepřátelům a objevování skrytých oblastí a tajemství. To vše a mnohem více v roli Driftera, poutníka trpícího záhadnou nemocí, jenž cestuje po zničeném světě plném zbytků zaniklých civilizací. Cílem hry je najít lék na jeho nemoc a odhalit tajemství tohoto mystického světa.

Special Edition přináší několik vylepšení a nových funkcí oproti původní verzi. Jde například o možnost zahrát si až při 60 snímcích za sekundu, užít si nový herní režim Tower Climb, stejně tak nové zbraně Crystal Shot a Blade Caster Sword nebo nový outfit. V Android verzi naleznete rovněž Google Play achievementy a dopřejete si kompatibilitu s gamepadem.

Tím hlavním pro starší hráče budou nové oblasti k prozkoumání, noví nepřátelé a další herní prvky obohacující původní zážitek. Drifter také získává nové dovednosti a schopnosti, které umožňují hráčům zkoušet nové strategie a herní styly.

Hyper Light Drifter - S.E. koupíte na Google Play Store za 149,99 Kč. Hra je ve stejné edici dostuná také na App Store.

Nechte se vtáhnout do hry Hyper Light Drifter

Nechte se vtáhnout do hry Hyper Light Drifter

Nechte se vtáhnout do hry Hyper Light Drifter