Pozadí stránky
Pozadí stránky

Detektivky, thrillery a vrazi: objevte audioknihy, které vás pohltí. Teď se slevou 30 %
12. 8. 2024 9:44 | Patricie Kolohnátková

Detektivky, thrillery a vrazi: objevte audioknihy, které vás pohltí. Teď se slevou 30 %

Ponořte se do světa napínavých příběhů s audioknihami z O2 Knihovny. I v srpnu je pro vás máme se slevou 30 %, která platí až do 26. 8. Z nabídky vybíráme sedm titulů, které se převážně nesou na vlně krimi, detektivek, je tu ale i trocha historie a jeden příběh podle skutečných událostí. A jisté je, že si díky mimořádným interpretacím příběh užijete ještě víc, než kdybyste ho četli!

SMRT ŠUMAVSKÉHO POUSTEVNÍKA

Vlastimil Vondruška

Žánr: Česká literatura, historická detektivka

Interpret: Miroslav Táborský

Poblíž hranic s Bavorskem je nalezen mrtvý mnich, který žil v ústraní a nikoho neobtěžoval. Proč by někdo vraždil bohabojného muže, který byl znám svou svatou pověstí? Oldřich z Chlumu, královský prokurátor, musí najít odpovědi, než napětí mezi Čechami a Bavorskem přeroste ve válečný konflikt. Užijte si dobu středověku plnou tajemství a záhad, do níž vás zavede bravurní přednes Miroslava Táborského.

Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Detektivky, thrillery a vrazi: objevte audioknihy, které vás pohltí. Teď se slevou 30 %

V HOTELU BERTRAM

Agatha Christie

Žánr: Světová literatura, detektivka

Interpret: Otakar Brousek ml.

Hotel Bertram je místem, kde se snoubí starosvětský šarm s tajemstvím. Slečna Marplová si přijela odpočinout, ale brzy zjistí, že klid je jen zdánlivý. Zmizel host a policie se o hotel zajímá víc, než by mělo být nutné. Detektivní příběh plný zvratů a nečekaných odhalení je vystaven tak, jak to umí jen Agatha Christie. A vy si ho vychutnáte v podání Otakara Brouska mladšího.

Hodnocení na Databázi knih: 82 %

Detektivky, thrillery a vrazi: objevte audioknihy, které vás pohltí. Teď se slevou 30 %

KLÍČ SOUDNÉHO DNE

James Rollins

Žánr: Světová literatura, dobrodružný thriller

Interpret: Jiří Schwarz

Tři vraždy, tři kontinenty a jedno starodávné tajemství, které může změnit svět. Sigma Force stojí před největší hrozbou, jaké kdy lidstvo čelilo, a čas běží. Tajemství zakódované ve středověkém rukopisu a vypálené do kůže obětí může znamenat konec, pokud nebudou odhalena všechna vodítka. Jiří Schwarz svým hlasem mistrně vykresluje napětí a akci thrilleru Klíč soudného dne, který se stal světovým bestsellerem.

Hodnocení na Databázi knih: 88 %

Detektivky, thrillery a vrazi: objevte audioknihy, které vás pohltí. Teď se slevou 30 %

SNĚŽNÝ MĚSÍC

Michaela Klevisová

Žánr: Česká literatura, detektivka

Interpret: Kristýna Kociánová

V idylických Beskydech byla nalezena mrtvá realitní agentka. Její vražda znepokojivě připomíná nedávný zločin v Praze. Kriminalista Josef Bergman přijíždí do hor, aby odhalil, co se skutečně stalo, ale místní obyvatelé jsou nedůvěřiví a uzavření. Tajemství se skrývá hluboko v lesích, a odhalit pravdu nebude snadné. Jestli se to slavnému detektivovi podaří, zjistíte spolu s Kristýnou Kociánovou, která audioknihu načetla.

Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Detektivky, thrillery a vrazi: objevte audioknihy, které vás pohltí. Teď se slevou 30 %

TEMNÉ HLUBINY

Robert Bryndza

Žánr: Světová literatura, thriller

Interpret: Martin Stránský

Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je povolána k případu, který se zdá být klíčem k jejímu dosavadnímu vyšetřování. Při hledání důkazů ve starém zatopeném lomu objeví kostru malé holčičky, jejíž zmizení před lety šokovalo celou Anglii. Erika musí spojit minulost se současností a odhalit, kdo je ochoten zajít až na kraj světa, aby zakryl pravdu. Napínavý thriller Temné hlubiny vás bude bavit o to víc i díky tomu, že se jeho načtení zhostil Martin Stránský.

Hodnocení na Databázi knih: 90 %

HEDVÁBNÍK

Robert Galbraith

Žánr: Světová literatura, krimi

Interpret: Petr Oliva

Když zmizí spisovatel Owen Quine, jeho manželka požádá Cormorana Strika, aby ho našel. Co začíná jako běžný případ, se brzy změní v pátrání po děsivé pravdě, která se ukrývá v literárním světě. Strhující krimi plnou záhad a překvapivých zvratů, která odhaluje temná tajemství, načetl Petr Oliva.

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

TED BUNDY, VRAH PO MÉM BOKU

Ann Rule

Žánr: Světová literatura, true crime, biografie

Interpret: Karolína Půčková

Ann Rule nabízí jedinečný pohled na život a zločiny jednoho z nejznámějších sériových vrahů Ameriky, Teda Bundyho. Autorka, která Bundyho osobně znala, čerpá ze svých zkušeností a dopisů s ním, aby vykreslila obraz monstra skrytého za maskou běžného muže. Skvěle napsaný příběh ze žánru true crime vás rozhodně nenechá klidnými a i díky Karolíně Půčkové, která audioknihu odvyprávěla, nebudete chtít přestat poslouchat.

Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Kterou audioknihu se slevou 30 % si vyberete? S rozhodováním tolik pospíchat nemusíte, sleva totiž platí až do 26. 8. Kromě sedmičky výše uvedených titulů pro vás máme i Larse Keplera, Lisu Regan, Harlana Cobena, Beara Gryllse a mnoho dalšího. Prohlédněte si celou nabídku a ponořte se do fascinujících příběhů ještě dnes!

Tip!

Darujte e-knihu s O2 Knihovnou

Víte, že na O2 Knihovně můžete e-knihy, audioknihy i magazíny také darovat? U každého titulu stačí kliknout na tlačítko Koupit jako dárek, v dalším kroku přidat osobní vzkaz a poté zvolit, jestli se má dárek odeslat hned, anebo třeba až na Štědrý den. Anebo kdykoliv v následujících třech měsících. My poté ve vámi zvolený čas odešleme obdarovanému informační SMS a dárek mu připíšeme do jeho O2 Knihovny.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.