Pozadí stránky
Pozadí stránky

Vondruška, Bridgertonovi, Caplinová. Tohle je 5 nejstahovanějších audioknih
19. 9. 2024 8:14 | Patricie Kolohnátková

Vondruška, Bridgertonovi, Caplinová. Tohle je 5 nejstahovanějších audioknih

Hledáte audioknihu, která vás okamžitě pohltí? Vybrali jsme pro vás 5 momentálně nejstahovanějších titulů z O2 Knihovny! Mezi nimi najdete nejen historickou detektivku od Vlastimila Vondrušky, ale také romantický příběh od Julie Quinnové, známé autorky slavné série Bridgertonovi. Překvapí vás i další romantika Julie Caplinové nebo severská krimi Hrob v horách. A pozor, ta úplně nejstahovanější audiokniha vás možná zaskočí!

NEVĚSTA KRISTOVA

Vlastimil Vondruška

Žánr: Česká literatura, historická detektivka

Interpret: Miroslav Táborský

Pátou příčku si uzmul oblíbený Vlastimil Vondruška. Oldřich z Chlumu se se svými věrnými pomocníky ocitá v Náchodě, kde je třeba rozsoudit spletité spory mezi šlechtici a církví, ale i rozluštit záhadu ztracených životů. Podaří se mu rozmotat všechny nitky vedoucí do tajemných adršpašských skal, kde číhá nebezpečí? Historická detektivka s příchutí českých dějin, která vás za doprovodu Miroslava Táborského vtáhne do světa intrik a záhad. Spravedlnost visí na vlásku a čas se krátí!

Hodnocení na Databázi knih: 90 %

Vondruška, Bridgertonovi, Caplinová. Tohle je 5 nejstahovanějších audioknih

PEKÁRNA V BROOKLYNU

Julia Caplinová

Žánr: Světová literatura, román pro ženy

Interpret: Veronika Lazorčáková

Sophie měla jasné plány na budoucnost, ale ty se zhroutily. Místo snubního prstenu odjíždí do New Yorku, kde se rozhodne dát přednost kariéře a volný čas tráví v malé pekárně plné lahodných dortíků. Příběh o lásce, přátelství a sladkých začátcích, který odvyprávěla Veronika Lazorčáková, vás přenese do pulzujícího Brooklynu. Jenže co se stane, když do jejího života vstoupí charismatický Todd, který má vůči lásce stejný postoj jako ona? Zdánlivě nevinné přátelství má našlápnuto k nečekaným emocím a mezi nejstahovanějšími audioknihami si Pekárna v Brooklynu vydobyla solidní čtvrté místo.

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

Vondruška, Bridgertonovi, Caplinová. Tohle je 5 nejstahovanějších audioknih

HROB V HORÁCH

Michael Hjörth, Hans Rosenfeldt

Žánr: Světová literatura, thriller, severská krimi

Interpret: Aleš Procházka

Když se v lesích švédských hor najde šest mrtvých těl, Torkelův vyšetřovací tým má plné ruce práce. Do hry se vrací nevyzpytatelný psycholog Sebastian Bergman, který se nejen musí vypořádat s komplikovanými vztahy, ale také s pravdou o zmizelých imigrantech. Hrob v horách je mrazivý příběh, kde napětí a nenadálé zvraty čekají na každém kroku. A jde taky o momentálně třetí nejstahovanější audioknihu.

Hodnocení na Databázi knih: 82 %

Vondruška, Bridgertonovi, Caplinová. Tohle je 5 nejstahovanějších audioknih

S LÁSKOU, ELOISE

Julia Quinnová

Žánr: Světová literatura, historický román, pro ženy

Interpret: Lucie Pernetová

Eloise Bridgertonová to nemá lehké. Když se jí ozve vdovec sir Phillip s návrhem k sňatku, zprvu se to zdá být nesmyslné. Co může nabídnout dívce, která má celou budoucnost před sebou? Phillip je ale všechno, jen ne nudný gentleman. A Eloise? Ta se dostane do situací, o kterých by ani nesnila.S láskou, Eloise je parádní díl ze série Bridgertonovi. A vy rozhodně neuděláte chybu, když si druhou nejstahovanější audioknihu s přednesem Lucie Pernetové poslechnete!

Hodnocení na Databázi knih: 82 %

Vondruška, Bridgertonovi, Caplinová. Tohle je 5 nejstahovanějších audioknih

MALÝ PRAŽSKÝ EROTIKON

Patrik Hartl

Žánr: Česká literatura, román

Interpret: David Novotný

Osudy několika sousedů z pražské čtvrti Baba se proplétají v příběhu plném lásky, touhy a nečekaných zvratů. Hartlův román, který vás rozesměje i dojme, nahlíží na vztahy v rodině i mimo ni, kde každá postava skrývá své malé i velké tajemství. Je to příběh o pokušení, kterému občas někdo neodolá, a o lásce, která přichází v různých podobách. Malý pražský erotikon udělal z Patrika Hartla hvězdu. A vy si první příčku nejstahovanějších audioknih můžete vychutnat ve skvělém podání Davida Novotného.

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

Ať už vás láká temný svět severské krimi nebo romantická dobrodružství v Brooklynu, v O2 Knihovně si určitě vyberete. Stačí jedním kliknutím skočit do příběhu, který vás chytí a nepustí! Který bestseller si vyberete vy?

Tip!

Darujte e-knihu s O2 Knihovnou

Víte, že na O2 Knihovně můžete e-knihy, audioknihy i magazíny také darovat? U každého titulu stačí kliknout na tlačítko Koupit jako dárek, v dalším kroku přidat osobní vzkaz a poté zvolit, jestli se má dárek odeslat hned, anebo třeba až na Štědrý den. Anebo kdykoliv v následujících třech měsících. My poté ve vámi zvolený čas odešleme obdarovanému informační SMS a dárek mu připíšeme do jeho O2 Knihovny.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.