Pozadí stránky
Pozadí stránky

Halloween pro malé čaroděje a čarodějnice! Strašidelné audioknihy se slevou 30 %
22. 10. 2024 10:01 | Patricie Kolohnátková

Halloween pro malé čaroděje a čarodějnice! Strašidelné audioknihy se slevou 30 %

Máte doma malého fanouška strašidel? Pak je O2 Knihovna přesně to pravé místo pro vás! Protože je Halloween za rohem, připravili jsme pro vás speciální nabídku na dětské audioknihy plné tajemství a dobrodružství. Až do 4. listopadu můžete využít slevy 30 % na tituly jako Sirotčinec slečny Peregrinové, Kniha hřbitova od Neila Gaimana nebo Bestie z Buckinghamského paláce Davida Williamse. Tak neváhejte a dopřejte svým dětem nezapomenutelný zážitek plný lekaček a napětí!

......................................................

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město (Ransom Riggs)

Žánr: Světová literatura, fantasy, pro děti a mládež I Hodnocení na Databázi knih: 83 %

V pokračování příběhu o podivných dětech se Jacob a jeho přátelé vydávají do Londýna, aby zachránili slečnu Peregrinovou. Město je zničené válkou a skrývá nejedno překvapení včetně vraždících monster, tajemných časových smyček a podivných dospělých. Každé rozhodnutí Jacoba může ovlivnit nejen osud jeho přátel, ale i lásku k Emmě.

Podivné město je napínavá audiokniha pro všechny, kteří milují tajemství a nadpřirozené schopnosti, jíž vás provede Viktor Dvořák.

Interpret: Viktor Dvořák

......................................................

Kniha hřbitova (Neil Gaiman)

Žánr: Horor, fantasy, pro děti a mládež I Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Nik Owens je kluk, jehož domovem je hřbitov. Vychovávají ho duchové, vlkodlaci a další tajemné bytosti. Naučí se díky nim užitečné schopnosti, ale mezi hroby je neustále něco děsivého - například prastarý Indigový muž či tajemství Sleera. On se tu ale cítí bezpečně, prostě tak, jak se všichni cítíme doma. Zvládne někdy Nik opustit bezpečí hřbitova a čelit světu živých?

Nechte se unést příběhem plným napětí a fantazie, který získal prestižní literární ocenění a který si užijete ještě víc díky vyprávění Ondřeje Brouska.

Interpret: Ondřej Brousek

......................................................

Příšerné příběhy strýce Montaguea (Chris Priestley)

Žánr: Světová literatura, horor, pro děti a mládež I Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Strýc Montague je mistr vyprávění strašidelných příběhů, které děsí i nadchnou. Edgar, jeho pravidelný posluchač postupně začíná zjišťovat, že každá historka, kterou strýc vypráví, není jen pouhým příběhem. Ve vzduchu je cítit cosi zlověstného a navíc začíná vyplouvat na povrch, že dům strýčka Montaguea skrývá mnohem temnější tajemství, než se zdá.

Příšerné příběhy strýce Montaguea, to je audiokniha plná napětí a mrazivých překvapení s fantastickým přednesem Jana Vondráčka!

Interpret: Jan Vondráček

......................................................

Bestie z Buckinghamského paláce (David Walliams)

Žánr: Světová literatura, fantasy, pro děti a mládež I Hodnocení na Databázi knih: 87 %

Píše se rok 2120 a Londýn se ocitl v temnotě. Mladý princ Alfréd nikdy neopustil bezpečí královského sídla, ale když unesou jeho matku, musí se odvážit čelit zlu. Strašidelné chodby Buckinghamského paláce ukrývají nejedno tajemství a Alfréd bude muset překonat největší hrozbu, jakou kdy viděl.

Dobrodružství, napětí a nezapomenutelné zvraty vás vtáhnou do futuristického světa plného nebezpečí, které stvořil milovaný David Williams a jemuž hlas propůjčil Jiří Lábus.

Interpret: Jiří Lábus

......................................................

Smrtící vzdělání (Naomi Novik)

Žánr: Světová literatura, fantasy, pro děti a mládež I Hodnocení na Databázi knih: 84 %

Kdo by si myslel, že střední škola je náročná, nikdy nebyl na Scholomancii. Galadriel Higginsová, dcera slavné čarodějky, se snaží zlomit své temné předurčení, ale místo toho se stává snadným cílem pro lidožravé nestvůry. Podaří se jí přežít školní léta plná magie, nebezpečných tvorů a nevysvětlitelných záhad?

Strhující audiokniha pro fanoušky magie a temných příběhů, to je Smrtící  vzdělání, které načetla Veronika Lazorčáková.

Interpret: Veronika Lazorčáková